Menü Bezárás

Édességek

Miért kellene lemondani az édes élvezetekről, ha egészséges formában, akár tömegnövelő étrend részeként, sőt, még fogyókúrába illeszthetően is hozzájuk lehet jutni?

Többféle protein palacsinta por és protein süti nem csak értékes tápanyagokat tartalmaznak, de igazán ízletesek is, különösen a hozzájuk kiválóan passzoló cukormentes öntetekkel fogyasztva. Ezek a készítmények a hétköznapi finomságok élményét illesztik be a szigorú szabályok szerint felépített sportolói étrendek világába.

A szervezet számára szükséges, kellő mennyiségű és kiváló minőségű szénhidrát és fehérje bevitele átlagos életmód mellett sem könnyű. A testépítéshez vagy más sportokhoz optimalizált étrendeknél vagy fogyókúra esetén ez még nehezebb feladat. Ekkor jönnek jól a bevizsgált, világszerte elismert és használt termékek, amelyek széles választéka mindenki számára ideális kombinációk kialakítását teszi lehetővé. A sportolói étrendben sokáig csak a táplálékkiegészítők különféle ízesítései jelentettek némi élvezetet, miközben a cukortartalmú édességek fogyasztása tilos volt.